Εξοπλισμοί κασταστημάτων Θεσσαλονίκη

Εξοπλισμοί κασταστημάτων Θεσσαλονίκη

Ανοίγετε ένα νέο κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη ή στην Βόρεια Ελλάδα γενικότερα; Έχετε ένα κατάστημα και ψάχνετε για εξοπλισμό εστίασης, α’ ύλες και γενικά για προμηθευτές; Σας έχουμε τις καλύτερες επιλογές!

Στην Θεσσαλονίκη και γενικά στην Βόρεια Ελλάδα σπανίζουν οι εταιρείες που προσφέρουν ποιοτικό και ειδικά καινοτόμο εξοπλισμό εστίασης για καταστήματα. Οι περισσότερες εταιρείες μεταπωλούν εξοπλισμό από εταιρείες είτε του εξωτερικού είτε – συνήθες – των Αθηνών. Έτσι λαμβάνετε τα ίδια πράγματα, απλά σε πιο ακριβή τιμή!
Η Βόρεια Ελλάδα λόγω της Χαλκιδικής έχει μια αρκετά μεγάλη δυναμική καθώς 4-5 μήνες το καλοκαίρι προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες. Τα επισιτικά καταστήματα είναι αυτά που κερδίζουν και το μεγαλύτερο μερίδιο κατανάλωσης από τους τουρίστες – μετά τα ξενοδοχεία. Τι είδους όμως εξοπλισμό εστίασης μπορείτε να βρείτε στην Θεσσαλονίκη;

Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε ποιοτικές και οικονομικές παγωτομηχανές. Οι παγωτομηχανές και το παγωτό χωνάκι είναι ίσως από τα δημοφιλέστερα προϊόντα του καλοκαιριού όπου κάθε κατάστημα εστίασης, μικρό ή μεγάλο από μπουγάτσα μέχρι αναψυκτήριο, τοποθετεί και μια μηχανή παγωτού.
Οι μηχανές παγωτού είναι απλές στη χρήση τους και με μια μικρή εκπαίδευση μπορεί ο καθένας να τις χρησιμοποιεί. Συνήθως έρχονται με 2 γεύσεις + ανάμεικτο. Έτσι το κατάστημα μπορεί να προσφέρει 2 διαφορετικές γεύσεις στον πελάτη. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι η κρέμα – σοκολάτα.

Πέρα από τις παγωτομηχανές και το δημοφιλές παγωτό μηχανές, ένα ακόμα δημοφιλές προϊόν, ειδικά το καλοκαίρι, είναι οι βάφλες. Οι βάφλες παρασκευάζονται επί τόπου στο κατάστημα μετά την παραγγελία του πελάτη και από πάνω γαρνίρονται με πραλίνες, φρούτα, παγωτό, ξηρούς καρπούς, κτλ. Οι βαφλιέρες είναι σχετικά οικονομικά μηχανήματα και στην Θεσσαλονίκη θα βρείτε αρκετές εταιρείες που προμηθεύουν τα σχετικά μηχανήματα.

Ο εξοπλισμός εστίασης που θα επιλέξετε για το κατάστημά σας θα πρέπει να είναι αξιόπιστος και αξεπέραστης ποιότητας. Δε σας προτείνουμε τα μεταχειρίσμενα εκτός κι αν είναι άριστης ποιότητας, ελεγμένα. Επιλέξτε μια εταιρεία που μπορεί να σας προσφέρει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για το κατάστημά σας.